Skip links

Thuiszorg

Het team van Vercura ondersteunt u in uw dagelijkse activiteiten door zorg op maat te bieden. Een professioneel team van gediplomeerde zorgverleners staat dag en nacht voor u klaar. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en zien u als mens, niet als nummer. Persoonlijk contact, een vertrouwd gevoel, open communicatie en betrokkenheid bij uw zorg; daar staan wij voor. Wij gaan graag in gesprek met uw familie, vrienden of mantelzorgers, zodat ook zij betrokken zijn bij de zorg die wij u bieden.

Onze dienstverlening strekt zich voornamelijk uit tot de regio Tilburg. Onze betrokken zorgverleners beschikken over specifieke kwaliteiten en opleidingen. Zo kunnen wij een ruim aanbod van zorg aanbieden. Voor zowel persoonlijke zorg, verpleegkundige zorg en palliatieve/terminale zorg.

Binnen de verschillende vormen van zorg zijn veel mogelijkheden. Neem voor een advies op maat contact met ons op.

Contact
previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Verpleegkundige zorg

Wondzorg, sondevoeding, stoma- en diabeteszorg zijn voorbeelden van onze verpleegkundige zorg. Wij komen bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving, om u te verzorgen. Ook hierbij staat onze kenmerkende warme, persoonlijke manier van zorg centraal.

Persoonlijke zorg

Heeft u hulp nodig in uw dagelijkse ritme? Dan kunt u kiezen voor persoonlijke zorg. Wij helpen u o.a. met douchen, aankleden, eten, maar ook met het toedienen van medicatie. Door de kleinschaligheid van ons team ziet u hierbij altijd een vertrouwd gezicht.

Palliatieve/terminale zorg

Zowel bij palliatieve zorg als bij terminale zorg, is het prettig wanneer u door een vertrouwd gezicht wordt verzorgd en begeleid. Naast de noodzakelijke verpleegkundige zorg leggen wij ook contacten met artsen, informeren wij u wanneer u (medische) vragen heeft en denken wij mee over pijnbestrijding. Ons belangrijkste doel is om het u zo comfortabel mogelijk te maken, zodat u in uw eigen omgeving kunt blijven en u zich vertrouwd voelt bij ons. Ook betrekken wij mantelzorgers nauw bij de zorg en begeleiden wij hen in dit traject.

kijk voor meer informatie op onze dagbesteding pagina