Skip links

Een vertrouwde zorgverlener bij u thuis

Wanneer een zorgverlener bij u thuis komt, moet dat goed en vertrouwd aanvoelen. Misschien vindt u het moeilijk om een beroep op iemand te doen óf om de touwtjes uit handen te geven. Bij Vercura begrijpen we dat. Ons kleinschalige team bestaat uit betrokken zorgverleners. Deze mensen zijn de vaste gezichten bij u thuis en spelen in op uw persoonlijke situatie. We bieden altijd zorg op maat. U bent tenslotte uniek. Ook bekijken we welke dagelijkse activiteiten mogelijk zijn voor u. Samen creëren we waardevolle momenten.

Contact

Wat zijn uw wensen en behoeften? 

Bij Vercura bekijken we samen met u, aan de hand van uw medische indicatie en situatie, welke zorg en begeleiding bij u past. Uw eigen wensen en behoeften staan daarbij centraal. We bieden persoonlijke zorg, verpleegkundige zorg, palliatieve/terminale zorg óf een combinatie daarvan. Daarbij staat altijd een vast en vertrouwd gezicht voor u klaar. Ook gaan we graag in gesprek met uw familie, vrienden of mantelzorgers, zodat zij ook betrokken blijven bij onze zorg.

Verschillende soorten thuiszorg

Vercura is onderdeel van de coöperatie Thuisbasis Brabant, met wie we de thuiszorg mooier en beter maken. Bij Vercura bieden we verschillende soorten thuiszorg. Met onze persoonlijke zorg ondersteunen we in uw dagelijks ritme. Denk aan hulp bij het opstaan, douchen en aankleden, maar ook aan het uitvoeren van diverse activiteiten. Bij verpleegkundige zorg krijgt u verpleging of verzorging aan huis. Denk aan wondzorg, het toedienen van sondevoeding of aan stoma- of diabeteszorg. Onze palliatieve/terminale zorg is erop gericht het u zo comfortabel mogelijk te maken, zodat u in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. We vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij ons. Ook hebben we goed contact met de mantelzorgers, die wij betrekken en begeleiden bij het gehele zorgtraject. In alle gevallen houden we contact met artsen, beantwoorden we (medische) vragen en denken we uitgebreid mee.