Skip links

Tevreden

Cliënten

Vercura heeft een groot aantal tevreden cliënten die gebruikmaken van zorgverlening of deelnemen aan de dagbesteding. Zij delen graag hun ervaringen met u. Ervaringen van onze cliënten zijn ook te vinden op de website van Zorgkaart Nederland. Bekijk hier hun waarderingen.> zorgkaartnederland

Dhr. van R.

Mijn moeder heeft bijna twee jaar gebruik gemaakt van de dagopvang en thuiszorg van Vercura. De medewerkers zijn echt fantastisch. Mijn moeder kwam daar heel depressief binnen maar haar stemming verbeterde zienderogen. Heel betrokken, kundig, zorgzaam en een ellelang geduld bij wie mijn moeder als mens was. Ook na haar overlijden bleven ze betrokken bij het welzijn van mijn vader. We zijn Vercura erg dankbaar voor wat ze voor mijn moeder en ons hebben gedaan.

Fam. van L.

Wij hebben de zorg ervaren als deskundig, meelevend, meedenkend en heel menselijk. Erg duidelijk in communicatie naar patient en gezin. Heel erg behulpzaam voor patient en gezin.

Jan

Een klein team met deskundige mensen met wie ik meteen een vertrouwensband had. Naast de prima hulp bij mijn verzorging hadden de mensen ook een luisterend oor. Mijn ervaring met Vercura was op alle gebieden uitstekend!

Anoniem

Vercura geeft goede zorg op een correcte manier.Ik heb er een goede ervaring mee.

Wim

Na div operaties heeft het Thuiszorg team Vercura de wondverzorging onder haar hoede genomen dit heb ik ervaren als vakkundig toegewijd en zorgzaam accuraat en goed in omgang naar patiënt en omgeving.

Wilt u meer informatie over thuiszorg en/of dagbesteding?

Werk met ons samen