Skip links

Tevreden

Cliënten

Vercura heeft een groot aantal tevreden cliënten die gebruikmaken van zorgverlening of deelnemen aan de dagbesteding. Zij delen graag hun ervaringen met u. Ervaringen van onze cliënten zijn ook te vinden op de website van Zorgkaart Nederland. Bekijk hier hun waarderingen.> zorgkaartnederland

Moeder van M.

20 maart 2018

Anita heeft drie jaar voor mijn meervoudig gehandicapte zoon gezorgd. Het betrof een zware complexe zorgvraag. Mijn zoon leed aan een niet instelbare epilepsie, had een lage levensverwachting, een veelvuldigheid aan longontstekingen en was volledig afhankelijk van anderen.

Fam. van L.

6 maart 2018

Wij hebben de zorg ervaren als deskundig, meelevend, meedenkend en heel menselijk. Erg duidelijk in communicatie naar patient en gezin. Heel erg behulpzaam voor patient en gezin.

Jan

15 februari 2018

Een klein team met deskundige mensen met wie ik meteen een vertrouwensband had. Naast de prima hulp bij mijn verzorging hadden de mensen ook een luisterend oor. Mijn ervaring met Vercura was op alle gebieden uitstekend!

Anoniem

25 november 2017

Vercura geeft goede zorg op een correcte manier.Ik heb er een goede ervaring mee.

Wim

16 april 2017

Na div operaties heeft het Thuiszorg team Vercura de wondverzorging onder haar hoede genomen dit heb ik ervaren als vakkundig toegewijd en zorgzaam accuraat en goed in omgang naar patiënt en omgeving.

Wilt u meer informatie over thuiszorg en/of dagbesteding?

Werk met ons samen