Skip links

Kleinschalig, persoonlijk en betrokken: Vercura

Als u zorg of begeleiding nodig heeft, wilt u geen nummer zijn. U wilt zich vertrouwd en op uw gemak voelen, thuis in uw eigen omgeving of op onze dagbesteding. Ook wilt u de regie over uw eigen leven behouden, terwijl wij u ondersteunen en ontzorgen. Maak kennis met Vercura, een zorgorganisatie met een warm en persoonlijk karakter. Speciaal voor u.

U bent onze gast
Bij Vercura draait de zorg om ú. We verdiepen ons in uw verhaal. Wat zijn uw wensen en behoeften? Wat is helpend voor u? We hebben alle tijd en aandacht voor u. Samen bekijken we welke zorg het beste bij u of uw naaste past. Voor ons bent u geen nummer, maar een mens. Bij onze dagbesteding bent u onze gast. En voor gasten moet je goed zorgen. Wanneer u ons nodig heeft, zijn we flexibel en schakelen we snel. We staan voor u klaar.

Ons kleine team bestaat uit professioneel opgeleide zorgverleners. Dankzij ons kleinschalige karakter zijn we in staat om op een persoonlijke en betrokken manier te werken. Onze cliënten en gasten voelen zich snel vertrouwd en op hun gemak bij ons, zowel in de eigen leefomgeving als op onze dagbesteding.

Benieuwd wat Vercura voor u kan betekenen? Lees meer over onze dagbesteding.  

 

 

 

 

Wij houden rekening met uw individuele wensen en behoeften.

Dagbesteding

Een dagbesteding op locatie zorgt voor een fijne afwisseling van uw dagelijkse activiteiten. De dagbesteding bij Vercura is gericht op verschillende leeftijdscategorieën van jongvolwassenen tot ouderen. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons plezier ervaart en uw sociale contacten kunt uitbreiden.

NAH, COPD, (vroege) dementie, Parkinson, MS en Alzheimer zijn enkele voorbeelden van ziektebeelden die voorkomen in deze groepen. Met het programma van de dagbesteding wordt zoveel mogelijk ingezet op het stimuleren van uw eigen kunnen. Bent u diegene die een passie voor koken heeft en de lunch wil bereiden? Of bent u juist iemand die het liever opeet en ondertussen een spelletje doet? Bij ons hoeft u niets, behalve uzelf op uw gemak voelen. Wij zorgen iedere dag voor een gevarieerd en sociaal programma, waarbij rekening wordt gehouden met uw individuele wensen en behoeften.