Skip links

Wie is Vercura?

Wij vinden het belangrijk dat u zich vertrouwd en prettig voelt onder onze zorg. Een beroep op iemand doen kan lastig zijn. Toch kan dit nodig zijn om uw normale dagelijkse activiteiten uit te kunnen voeren. Onze zorgverleners helpen u hierbij. Door het kleine team is de betrokkenheid erg groot en krijgt u de vertrouwde zorg die u nodig heeft. Wij zijn gevestigd in de Reeshof in Tilburg en zijn voornamelijk in de regio Tilburg actief. Zo zijn wij goed bereikbaar, flexibel en kunnen we snel schakelen wanneer u onze zorg nodig heeft.

 

Wij houden rekening met uw individuele wensen en behoeften.

Dagbesteding

Een dagbesteding op locatie zorgt voor een fijne afwisseling van uw dagelijkse activiteiten. De dagbesteding bij Vercura is gericht op twee verschillende leeftijdscategorieën: jongvolwassen tot 65 jaar en ouderen van 65 jaar en ouder. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons plezier ervaart en uw sociale contacten kunt uitbreiden.

NAH, COPD, (vroege) dementie, Parkinson, MS en Alzheimer zijn enkele voorbeelden van ziektebeelden die voorkomen in deze groepen. Met het programma van de dagbesteding wordt zoveel mogelijk ingezet op het stimuleren van uw eigen kunnen. Bent u diegene die een passie voor koken heeft en de lunch wil bereiden? Of bent u juist iemand die het liever opeet en ondertussen een spelletje doet? Bij ons hoeft u niets, behalve uzelf op uw gemak voelen. Wij zorgen iedere dag voor een gevarieerd en sociaal programma, waarbij rekening wordt gehouden met uw individuele wensen en behoeften.

Vercura biedt altijd zorg op maat.

Thuiszorg

Naast het aanbod van dagbesteding staat ons team 24 uur per dag voor u klaar om zorg aan huis te verlenen. Samen bekijken wij welke zorg u precies nodig heeft om uw dagelijkse activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Wij bieden persoonlijke zorg, verpleegkundige zorg en terminale (palliatieve) zorg op maat aan. Ieder mens is tenslotte uniek en heeft andere behoeften. Samen bekijken we, aan de hand van uw medische indicatie, welke zorg voor u nodig en mogelijk is. Uw wensen worden hier uiteraard in meegenomen.
U wilt tenslotte wel zelf uw eigen regie houden.