Skip links

Niets hoeft, (bijna) alles mag

Mensen die, bijvoorbeeld door een aandoening of eenzaamheid, veel aan huis zijn gebonden, willen er vaak even tussenuit. Ze verlangen ernaar om andere mensen te ontmoeten, een praatje te maken, weer ergens bij te horen, nieuwe ervaringen op te doen, plezier te maken of om juist tot rust te komen in een andere omgeving. De dagbesteding van Vercura, een rustige en veilige haven, is hiervoor de ideale plek. Wees welkom!

film.00_04_20_15.Still026
P2000710
IMG-20210902-WA0001[1]
PlayPause
previous arrow
next arrow

Voel u thuis
Onze dagbesteding is een waardevolle aanvulling op uw dagelijks leven. Vanuit deze warme en huiselijke plek zorgen we iedere dag voor een gevarieerd en sociaal programma: van workshops en uitjes tot het bereiden van een goede lunch. We stimuleren uw eigen kunnen, maar houden ook rekening met het aantal prikkels dat u aankan. Uw wensen, behoeften en mogelijkheden staan voor ons centraal. We vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt bij ons. Niets hoeft, (bijna) alles mag.


Van harte welkom…
Onze dagbesteding is bedoeld voor mensen met uiteenlopende aandoeningen, van jong tot oud. Denk hierbij aan NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel), maar ook aan COPD, (vroege) dementie, MS en Parkinson. Ook mensen die eenzaamheid ervaren, zijn van harte welkom bij ons. Voor eventuele verpleegkundige zorg is altijd geschoold personeel aanwezig. De gehele ruimte is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Vercura dagbesteding is een gecontracteerde aanbieder. Onze dagbesteding is gevestigd in de wijk Jeruzalem, in de omgeving van de bruisende Piushaven en het rustgevende landschapspark Moerenburg.

We delen het gebouw met ContourdeTwern, maar werken los van elkaar.

film.00_00_22_06.Still004
film.00_00_18_20.Still003
film.00_00_24_13.Still017