Skip links

Dagbesteding

Zoekt u afwisseling in uw dagelijkse ritme of bent u op zoek naar nieuwe sociale contacten? Vercura biedt een unieke vorm van ondersteuning door kleinschalige dagbesteding aan te bieden. U dient hiervoor een indicatie WMO aan te vragen https://www.vercura.nl/tarieven/. Wij richten ons op twee verschillende leeftijdscategorieën: jongvolwassenen tot 65 jaar en ouderen van 65 jaar en ouder. NAH, COPD, (vroege) dementie, Parkinson, MS en Alzheimer zijn enkele ziektebeelden die in de groepen voorkomen. Op de dagbesteding vindt u mensen die zichzelf nog goed kunnen redden, maar hier wel wat hulp bij nodig hebben en een afleiding willen in hun dagelijkse activiteiten. Met het programma van de dagbesteding wordt uw zelfredzaamheid gestimuleerd, waarbij u gesteund wordt door de groep en de aanwezige zorgverleners.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Onze dagbesteding geeft veel plezier en nieuwe uitdagingen. U bent sociaal actief met leeftijdsgenoten en wisselt met hen ervaringen uit of maakt een gezellig praatje. Voor de twee leeftijdsgroepen wordt dagelijks een afwisselend programma aangeboden met leuke workshops waarbij (nieuwe) hobby’s worden geprikkeld en u creatief bezig bent. Maar ook het halen van een boodschap op de Heyhoefpromenade in de directe omgeving of het bezoeken van een tuincentrum behoort tot de mogelijkheden. Uitjes waarbij wij een beroep doen op onze vrijwilligers. Wilt u liever minder actief bezig zijn? Dan speelt u gezellig een spelletje, eet en kletst u samen met de groep of wandelt u heerlijk in onze eigen pluktuin, waar u ook groenten en bloemen kunt plukken. Niets hoeft, (bijna) alles mag!

Bij de dagbesteding zijn professionele zorgverleners aanwezig, die verpleegkundige zorg kunnen bieden. Bovendien zijn alle faciliteiten, zoals toilet en rustruimte, speciaal aangepast voor eventuele lichamelijke beperkingen. Wij vinden het belangrijk om een rustige en veilige omgeving voor u te creëren, waarbij u zich comfortabel voelt.

11
33
22