Skip links

Tarieven

Vercura

Wanneer u zorgverlening of dagbesteding via Vercura wenst is hiervoor vaak een geldige medische indicatie nodig. Hiervoor kunt u een aanvraag indienen bij uw gemeente of huisarts.

Voor een indicatie voor de dagbesteding vraagt u een Wmo aan. U heeft hiervoor een Persoonsgebonden budget (PGB) nodig. Met uitzondering van een Wet Langdurige Zorg (WLZ) kunt u met een Zorg in Natura (ZIN) ook bij ons terecht. Ook voor thuiszorg heeft u een medische indicatie nodig. De zorg kan betaald worden via een Persoonsgebonden Budget (PGB), Zorgverzekeringswet (ZVW) of eigen middelen. Begeleiding aan huis (zoals sociale ondersteuningen) bieden wij ook aan. Ook hiervoor kunt u de gemeente een Wmo aanvragen via een Persoonsgebonden Budget (PGB).

Wij kunnen ons voorstellen dat al deze termen lastig te begrijpen zijn. Welke aanvraag heeft u precies nodig voor welke zorg? Neem bij vragen contact met ons op, wij helpen u graag bij uw aanvraag!

Vercura is onderdeel van de coöperatie
Thuisbasis Brabant voor zorg in natura.

Neem contact met ons op

Wij nodigen u graag uit om vrijblijvend kennis te komen maken met de dagbesteding van Vercura. Dit kunt u ook aangeven door middel van het contactformulier of bel ons voor meer informatie. Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina.